Etusivu:
Ajankohtaista


VIHERKUMMUN HALLITUKSEN KESÄTIEDOTE

Melko sateinen kesä on jo pitkällä ja sää näyttää vihdoin muuttuvan kesäiseksi. Hallitus kiittää kaikkia kevät- ja kesätalkoisiin osallistuneita. Töitä tehtiin innokkaasti ja paljon saatiin aikaiseksi. Myös muissa tapahtumissa on ollut runsaasti osallistujia. Tulevista tapahtumista ilmoitellaan jatkossakin alueen ilmoitustauluilla sekä Viherkummun omilla nettisivuilla www.viherkumuu.com

Tarkastuskierroksella havaittiin suurin osa palstoista hyvin hoidetuiksi. Huomautettavaa löydettiin liian suuriksi kasvaneista puista, jotka ulottuvat yli palstan rajojen, ovat kiinni sähköjohdoissa tai varjostavat naapureita. Muutamalla palstalla oli runsaasti roskaa tai romua varastoituna pihalle tai mökin seinustalle. Hallitus muistuttaa jälleen puiden leikkauksesta ja tonttien siivoamisesta reunoihin asti. Roskat mökkien takana ja reunoilla houkuttelevat rottia ja hoitamattomat nurmikot kotiloita.

Ensi kesänä tarkastuskierroksella kiinnitetään huomiota erityisesti pensasaitojen leikkaukseen, ylisuuriin puihin sekä porttien kuntoon.

Syystalkoiden yhteydessä suoritetaan päätien varrella olevien postilaatikoiden uusiminen. Vanhat postilaatikot poistetaan ja hallitus hankkii tilalle tarvittavan määrän uusia. Halukkaat osuuskuntalaiset voivat lunastaa uuden postilaatikon "omakustannushintaan" ilmoittamalla asiasta hallitukselle. Viesti uuden postilaatikon tarpeesta tulee laittaa Viherpirtin postilaatikkoon syyskuun puoleen väliin mennessä.

Kevään osuuskuntakokouksessa keskusteltiin mökkien ensisammutusvälineistä. Hallitus suosittelee kaikille mökeille hankittavaksi palovaroitinta, pientä (9 kg:n) sammutinta sekä sammutuspeittoa. Elokuussa tai ensi kesänä järjestetään opastus ensisammutuksesta ja palosammuttimen käytöstä.

Hallituksella oli tänäkin kesänä Viherpirtillä päivystys kuukauden viimeisenä sunnuntaina klo 12-13. Jatkamme päivystystä ensi kesänä ja otamme vastaan ideoita ja toivomuksia alueen kehittämiseksi. Myös Viherpirtin postilaatikkoon voi laittaa postia hallitukselle sekä toimihenkilöille.

Osuuskunta täytti tänä vuonna 65 vuotta ja alueen vaiheista kertova valokuvanäyttely on Viherpirtillä nähtävillä vielä syystalkoiden aikana lauantaina 3.10. Syystalkoiden ohjelmasta tulee tarkempi tiedote ilmoitustauluille ja kotisivulle lähiaikoina.

Hallitus toivottaa mukavaa loppukesää ja hyvää syksyä. Nähdään syystalkoissal